Släpvagnsuthyrning

Behöver du lasta iväg någon möbel eller annat som inte får plats i bilen? Välkommen till Kopparbergsmacken för att hyra släpvagn!

Hyra släp

Vi hyr ut släp till dig som behöver lasta tungt och inte får plats i bilen. Från alla påsar av finjord som behövs inför odlingen på tomten till golvplankorna som behöver komma hem från byggvaruhuset har vi släpvagnar som passar just dina behov och ändamål. Öppna flak eller stora, täckta flyttsläp med en smidig ramp, våra släp fixar det mesta.

Våra släp

Se nedan vilka sorters släp vi har.

Att köra med släp

Att köra med släp kräver kunskaper och försiktighet. Nedan kan du läsa mer om vad du bör ta hänsyn till när du ska köra med släp.

checklista innan du kör iväg med släpet

Innan du åker iväg med släpet är det viktigt att kontrollera att allt är i ordning. Risken finns annars att du tappar släpet och straffas med böter.

  • Det ska klicka högt när kopplingen sätts på dragkulan.

  • Fäst säkerhätsvajern i öglan under bilen.

  • Kontrollera att elkabeln mellan släp och bil fungerar. Detta görs genom att kontrollera blinkers, broms- och backljus på släpet.

  • Dra slutligen upp stödhjulet och fäst det ordentligt innan avfärd.

Skicka en bokningsförfrågan

Vill du boka ett släp inför storstädningen hemma eller inför något som kräver släpvagn för att transportera iväg allting, skicka in din bokningsförfrågan så återkommer vi till dig snarast.

Data- och sekretesspolicy

Kopparbergsmacken AB värnar om våra besökare och våra kunders säkerhet och integritet. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande sekretessinformation då den bl.a. beskriver hur vi hanterar personuppgifter och kakor (cookies). Ta gärna del av denna information vid varje besök då den kan ändras från tid till annan.

När du besöker vår webbplats och aktivt klickar i att du accepterar lagring av kakor och godkänner vår sekretesspolicy samt när du aktivt klickar i samtycke till hantering av personuppgifter vid ifyllande av vårt kontaktformulär, samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.

Kopparbergsmacken delar aldrig och säljer aldrig några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Kopparberbergsmacken AB.

Villkor för hyrning av släpvagn

* Bokning är personlig och kan inte överlåtas.

* Du måste vara minst 18 år för att få hyra släp hos oss.

* Du måste visa giltigt körkort (originalhandling).

* Släpen måste hämtas och lämnas på samma station.