Butik

I vår butik finner du lite av allt, för Dig och för bilen.

din lokala butik

Välkommen till vår butik där vi har ett blandat sortiment av olika sorters produkter. Allt från vindrutetorkare till din bil eller vätskor såsom motorolja, bromsvätska, glykol, spolarvätska m.m. till mindre verktyg och metmaskar.

Butiken med det lilla extra

Vi på Kopparbergsmacken AB är inte bara en mack, utan vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster. Allt för att underlätta  för ditt bilägande och därtill.

Reservdelar

Hos oss kan du beställa reservdelar. Uppge gärna registreringsnummer så att vi kan hitta den delen som matchar din modell så kan vi hjälpa dig. I butiken har vi mer universala delar som exempelvis vindrutetorkare, glödlampor och oljefilter. För mer specifika delar kan du kontakta mackens bilverkstad där de hjälper dig att hitta det du söker.

Hos oss kan du köpa gasol

Gasol är ett smidigt och miljövänligt alternativ när du ska grilla, gasolgrillen startar snabbt och ger direkt rätt värme. Behöver du en gasoltub till husvagnen, gasolvärmaren eller terassvärmaren? Hos oss på Kopparbergsmacken AB kan du köpa gasol. Vi har ett brett sortiment av stora och små gasolflaskor.

Våra erbjudanden

Håll utkik efter erbjudanden som dyker upp. I vissa fall är de tidsbegränsade eller gäller så långt lagret räcker. Tidigare har vi erbjudit granar, gräsklippare och annat.

Biltvätt

Välkommen till vår biltvätt. Låt tvätten göra jobbet medan du sitter lugnt och bekvämt i bilen. Du åker ut med en skinande ren och fin bil.

Tvättpriser

 • Macken deluxetvätt

  275:-

  Avfettning, avspolning, hjultvätt, schampotvätt, underspolning, polering och torkning.

 • Guldtvätt

  185:-

  Avfettning, avspolning, hjultvätt, schampotvätt, underspolning, vax och torkning.

 • Silvertvätt

  165:-

  Avfettning, avspolning, hjultvätt, schampotvätt, vax och torkning.

 • Bronstvätt

  125:-

  Avfettning, hjultvätt, schampotvätt och torkning.