Service, däckbyte, reparation m.m.

Vi erbjuder ett flertal tjänster. Förutom service, däckbyte och och reparation erbjuder vi en rad andra tjänster för din bil. Kontakta oss för mer information!

Kontakta oss

Våra tjänster

Förutom service och reparation av fordon erbjuder vi även ett flertal andra tjänster. För oss är kundnöjdhet och hög kvalitet på jobbet A och O. Vi behandlar bilarna som om de vore våra egna. Andra tjänster vi erbjuder i vår bilverkstad är bland annat:

  • Däckskifte, balansering och försäljning

  • Felsökning & diagnostisering

  • Rekond

  • Försäljning av reservdelar

Alla märken

Vi arbetar med de flesta bilmärken. Har du några frågor om vi kan serva eller reparera din bil är du varmt välkommen att kontakta oss på 0580-713 00. Du kan även maila oss via formuläret längst ner.

Fyll i formuläret och maila oss

Tänk på följande inför ditt besök:

  • Ta fram serviceboken och ha den i bilen.

  • Ha ett telefonnummer som vi kan nå dig på.

  • Beskriv eventuella fel/problem så utförligt som möjligt.

  • Om möjligt, tvätta rent bilen.

Service

Service

Service är en av de kontinuerliga åtgärderna som bilen behöver för att fungera normalt. På så sätt förlänger man bilens livslängd och motorslitage förhindras. Det finns olika slags serviceåtgärder beroende på hur långt bilen har gått och vilken service det är dags för. Motorolja och filter byts exempelvis ut varje år, medan kamrem och tändstift har längre intervaller. Tänk även på att serviceintervallerna sätts av tillverkaren vilket gör att vissa modeller har kortare serviceintervaller än andra. Behöver du serva din bil är du varmt välkommen till oss. Vi utför service på din bil, enligt tillverkarens program. 

Reparation & felsökning

Reparation & felsökning

Det kan hända att bilen inte presterar som den ska. Den kör ryckigt eller vägrar accelerera lika snabbt som den brukar göra vanligtvis. Det kan även vara att det låter onormalt från bilen, vilket kan vara obehagligt. När detta sker måste du lämna in bilen till verkstaden för felsökning och reparation. Ju längre tid du kör med detta fel, desto värre riskerar problemet att bli. Detta kan i sin tur bli en dyr historia för bilägaren. Vi har den senaste diagnostikutrustningen och kan identifiera bilens problem. Kontakta oss om din bil har problem.

Däck & däckhotell

Däckskifte & däckservice

En av de viktigaste komponenterna för bilen är däcken. Har du dåliga däck har du dåligt väggrepp och då kan bilen vara rentav farlig för vägen. Vi byter dina däck men utför även olika däckservice-åtgärder såsom däckbalansering, skifte av fälg och gummi. Söker du nya däck kan du vända till oss då vi hämtar in endast högkvalitativa däck från våra leverantörer. Kontakta oss för mer detaljer om vad för däck som passar din bil.

Elektronik

Elektronik

Dagens bilar är utrustade med mer avancerad elektronik som får en allt större roll i bilens prestanda. Detta kräver allt högre kunskaper om elektronik från bilmekanikerns sida. Många elarbeten kräver möjligtvis ingen större fysisk ansträngning alls, men det kräver att man diagnosticerar och felsöker på ett professionellt sätt för att utföra arbetet. Våra mekaniker har en bred kompetens inom bilelektronik och tar sig gärna an alla arbeten.

maila bokningsförfrågan

Har du problem med bilen eller vill du boka in en service möjligtvis? Tveka inte att kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.